Revista CONTEXT

Cât ai zice CONTEXT
     Păşind de ieri în ziua de azi şi de azi în ziua de mâine, poţi descoperi, ca bobul de nisip într-o dună aurie, că nu esti singur în univers, că universul este infinit, deci că posibilităţile iţi sunt nelimitate. Înveţi pe acest traseu că EU cu TU devine NOI, aşa cum Moldova cu Ţara Românească şi Ardealul au devenit România şi aşa cum Franţa, Spania, Italia... cu România au devenit UE.

Am învăţat toate acestea poposind un an, doi, trei... în Colegiul Naţional "Al. I. Cuza". Aici lucrul în echipă a devenit de mult o tradiţie şi împreună ne construim istoria. Descoperim în fiecare zi lucruri pe care alţii cred doar că le ştiu deja, ne construim idealuri, ne împlinim visuri, ne poleim ambiţiile cu rezultate.

Porţile lumii ni se deschid din ce în ce mai larg. Dincolo de ele nu sunt bogăţii strălucitoare, aşa cum ar putea crede cineva. Suntem tot noi, oameni mari într-o lume mai mare, sfătuindu-ne la masa rotundă a maturităţii cum să fim adulţi: rămânând copii. Cine urcă scara vieţii îcepând de la prima treaptă ştie că lucrurile mărunte ne-au adus aici, într-o lume în care ne simţim bine: demni, liberi, curajoşi.

Şi cât ai zice CONTEXT, basmul s-a şi terminat. Ancoraţi adânc în realitate, vă deschidem şi voua alte porţi, dincolo de care vă veţi descoperi şi voi aceiasi, dar nu singuri: împreună cu noi veţi forma o lume mai mare, căci lângă o dună aurie se formează mereu alta.